Болтчето с което се стяга жилото се счупииииии. Направено е от някакъв мек матрЯл. И затова се наложи малко да поорежем старата ключалка, че да измъкнем жилото. После след още малко премеждия, шеги и закачки багажника вече се отваря и затваря дет' са вика като хладилник. Датчика за скоростомера май го разбрахме кой е, следващия път ше го мъчим и него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТо и при мене е така,ама да ме извини Крис,че ще му разспамя темата,но има ли някой здрава въпросната шпилка,че моята е с разнебитена тенекийка и за да отворя капака,трябва да повдигна седалката,та ръчката да се застопори в щангичката за повдигане.Много кофти!Някакви идеи от патиланци!?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеАз съм сложил двете ключалки от тоталката, и тези ми стават излишни ... не са перфектни, но заключват и ако имаш жило няма да сваляш седалката ... малко поизпилихме там където се фаща жилото ма ти си оправен, ше се оправиш ... имаш ги от мен.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБлагодаря!Жилото съм го сменил,все пак съм стар рокер,но правих много експерименти и резултата е плачевен.Какви ли не тенекии рязах и огъвах,но явно не уцелвам закалката им.Намерих и един донор и май и аз ще пощурея и ще сложа на моята 1.7 16 в.Нещо ме хвана старческата деменсия-явно.Започнах да не мисля разумно.То и как ли да мислиш,като имаш тоя мотор с всичките необходими неща,плюс 15 цолови фирмени джанти за 700 лева.Абе цяла 145 1.7 16 в.След основен ремонт на мотора и то направен от мой приятел.Като в приказка е!лошото е че 145 1.7 16 е с 2.10.3 инжекцион демек със скъпия дебитомер
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБлагодаря!Жилото съм го сменил,все пак съм стар рокер,но правих много експерименти и резултата е плачевен.Какви ли не тенекии рязах и огъвах,но явно не уцелвам закалката им.Намерих и един донор и май и аз ще пощурея и ще сложа на моята 1.7 16 в.Нещо ме хвана старческата деменсия-явно.Започнах да не мисля разумно.То и как ли да мислиш,като имаш тоя мотор с всичките необходими неща,плюс 15 цолови фирмени джанти за 700 лева.Абе цяла 145 1.7 16 в.След основен ремонт на мотора и то направен от мой приятел.Като в приказка е!sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеТо от нас със 33-те кой има акъл?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеВерно стига си плямапал а действайлошото е че 145 1.7 16 е с 2.10.3 инжекцион демек със скъпия дебитомер
Абе мислете за мене,като за сърдития комшия,но който,понеже не му става и му е крив целия свят.Само дето на мене не ми е крив никой.Просто нормален ход на нещата.Ама 1.7 в 16 ще сложа,та да покажа какво може Алфи.Или по- точно какво може една 33-кочина.Трябва да си ги обичаме и те ше ни обичатНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеKris трябва да те затворят някъде и да не те пускат. Ся що накара човека да си разваля хубавата кола
Ма ха кажи му го ти бе!А на тебе ще ти кажа:Дай го пак ония хубав пес дето го беша сложил преди.Много беше готин.Направо красавец и явно по-интелигентен от тебеАми така де!Той явно беше навит да се вози с каквото и да е!Стига да не е голф 2 и да му изваждат нокия 33 10.Това вече е диагноза
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Колеги, дайте акъл малко ...
1. Пробката за изтичане на хидравличната течност я намерих, еврейска звезда е главата. Въпросът ми е каква е процедурата по източването, за да се промие цялата система и колко литра трябва да налея за цялата система?
2. Пак за датчика в скоростната кутия - закрепен си е добре, зегерката е там ... има ли смисъл да го вадя, какво мога да направя за него преди да продължа към таблото ?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение2. Пак за датчика в скоростната кутия - закрепен си е добре, зегерката е там ... има ли смисъл да го вадя, какво мога да направя за него преди да продължа към таблото ?
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеКолеги, дайте акъл малко ...
1. Пробката за изтичане на хидравличната течност я намерих, еврейска звезда е главата. Въпросът ми е каква е процедурата по източването, за да се промие цялата система и колко литра трябва да налея за цялата система?
2. Пак за датчика в скоростната кутия - закрепен си е добре, зегерката е там ... има ли смисъл да го вадя, какво мога да направя за него преди да продължа към таблото ?
2.Значи извади го задължително,да го видиш за кво става въпрос.Аз така бях извадил един който половината го нямаше беше се изял.При твоя проблем или е датчика,или километража така че и двете трябва да се вадят лесно бързо за смяна или проба.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
Comment